L'Informatiu: L'Informatiu - 10/03/2015 | RTVE Play
L'Informatiu  L'Informatiu - 10/03/2015

10/03/2015 00:27:47
L'Informatiu - 10/03/2015 L'Informatiu - 10/03/2015
L'Informatiu - 10/03/2015 00:27:47 10/03/2015
Sinopsis

 Macroinspecció de l'Agència Tributària al mercat del peix de Mercabarna contra el frau fiscal. Un centenar d'agents busquen si una vintena d'empreses haurien fet en negre un 30 per cent de les seves vendes i no haurien pagat uns 100 milions d'euros en impostos. Els inspectors han regirat parades i oficines buscant documents i ordinadors ja que creuen que tenien un programa per seleccionar les vendes que s'ocultaven i les que no. 

Els 9 membres de la família han mantingut el mutisme sobre l'origen de la fortuna i han negat les acusacions d'enriquiment il·legal  Per Esquerra queda clar que els interessos personals i públics s'han barrejat, Iniciativa ho ha vist com un exemple de l'amiguisme que hi hagut i per Ciutadans encara hi ha molts dubtes sobre el paper d'Artur Mas.

La Generalitat i els ajuntaments tindran prioritat a l'hora de comprar els pisos buits de les entitats bancàries per destinar-los a habitatge social. L'objectiu és evitar que els fons d'inversions internacionals segueixin augmentant la quantitat de pisos que tenen a Catalunya.

Divendres s'acaba la moratòria d'un any que l'ajuntament de Barcelona va aprovar per protegir els comerços emblemàtics. Ara el consistori els ofereix una triple classificació que els donaria diversos tipus de protecció. Els comerciants ho consideren insuficient i demanen una moratòria d'un any més.

El president del Barça Josep Maria Bartomeu es mostra satisfet per haver recuperat el lideratge de la lliga, però diu que encara han de treballar de valent per conquerir títols.  Bartomeu en canvi no ha volgut parlar de les enquestes que situen Joan Laporta com a favorit per guanyar les pròximes eleccions

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán