Les novetats de l'arribada dels Reis d'Orient a Barcelona
L'Informatiu  Les novetats de l'arribada dels Reis d'Orient a Barcelona

Arribada dels Reis d'Orient a Barcelona

Disponible hasta 17-09-2115

12/11/2020 00:01:00
Les novetats de l'arribada dels Reis d'Orient a Barcelona Les novetats de l'arribada dels Reis d'Orient a Barcelona
Les novetats de l'arribada dels Reis d'Orient a Barcelona 00:01:00 12/11/2020

Disponible hasta: 17-09-2115 15:15:00

Sinopsis

Enguany no hi haurà cavalcada de Reis ni tampoc festa a l'Avinguda Maria Cristina per donar la benvinguda als Reis a Barcelona. L'Ajuntament ha rebut la confirmació que ses Majestats que la pandèmia els obligarà a modificar la tradicional arribada a la ciutat.

El 5 de gener els Reis Mags arribaran a Barcelona a bord del pailebot Santa Eulàlia i seran rebuts com marca el protocol. A la tarda, un acord amb RTVE Catalunya, TV3, i betevé facilitarà la retransmissió d'un programa de televisió on el Fòrum prendrà vida gràcies a la màgia.

Un espectacle de gairebé 60 minuts en el qual els Reis d’Orient i el seu seguici, acompanyats de les tradicionals músiques de la Cavalcada de Barcelona i de ballarins, faran prendre moviment a la instal·lació del Fòrum.

Els preparatius de l'arribada podran ser visitats, això sí, amb cita prèvia i els nens tindran contacte en línia amb els patges Gregori, Estel i Omar.

Hi haurà una instal·lació de 10.000 m² i un circuit de 8 ambients amb tota mena d'utillatges reials perquè els nens i nenes puguin lliurar la seva carta. Serà una visita pensada per fer-se en 50 minuts. La reserva prèvia s'obrirà al web de Nadal a partir del 15 de desembre.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán