Ambient festiu a Catalunya en la Diada de Sant Jordi
L'Informatiu  Ambient festiu a Catalunya en la Diada de Sant Jordi

Ambient festiu a Catalunya en la Diada de Sant Jordi

23/04/2021 00:04:57
Ambient festiu a Catalunya en la Diada de Sant Jordi Ambient festiu a Catalunya en la Diada de Sant Jordi
Ambient festiu a Catalunya en la Diada de Sant Jordi 00:04:57 23/04/2021
Sinopsis

Les parades de llibres i roses tornen a prendre els carrers dels municipis de tot Catalunya aquest Sant Jordi en una diada organitzada enmig de la pandèmia. Des de primera hora del matí, taules plenes de roses i llibres han inundat el Passeig de Gràcia. La tornada als carrers, el contacte amb la gent i el bon temps, després d'un any de pandèmia, han fet d'aquest any una diada màgica i plena d'il·lusió.

La Casa Batlló és un dels punts més emblemàtics de la diada, com cada any ha cobert la façana amb roses vermelles, un jardí vertical que guarneix el Passeig de Gràcia. Aquest matí moltes persones han decidit endinsar-se al passeig per adquirir nous llibres i roses de tots els colors.

Les roses seran les protagonistes a la Rambla aquest any. Des de primera hora del matí els floristes hi han instal·lat les parades. Aquest any el sector espera vendre 4,2 milions de roses, un 40 % menys que abans de la pandèmia

A Lleida s'ha gaudit des de primera hora del matí d'un acte institucional en clau artística davant la porta dels apòstols de la Seu Vella amb lectura i representació de textos.

Tarragona les parades de llibres i roses s'han instal·lat a la Rambla Nova dins d'un espai delimitat. A Girona es disposaran entre l'esplanada de La Copa i el Passeig de la Devesa i a Lleida a l'Avinguda Francesc Macià.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán