L'informatiu - Comunitat Valenciana La 1

L'informatiu - Comunitat Valenciana

Lunes a viernes a las 13.55 horas y las 15.55 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • L'Informatiu Comunitat Valenciana 2 - 23/02/21

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

L'Informatiu Comunitat Valenciana 2 - 23/02/21

23 feb 2021

Segona edició de l'Informatiu Territorial, que s'emet a les 16 hores. La Comunitat Valenciana baixa del nivell de risc extrem a risc alt de contagi de coronavirus. La incidència acumulada és inferior a 250 casos per cada 100.000 habitants. Els contagis han caigut un 76% des que començaren les restriccions. Una evolució positiva que ha propiciat que a partir de dilluns es puguen flexibilitzar les normes. A més, hui fa 40 anys de l'intent de colp d'estat d'Antonio Tejero en el Congrés quan es votava la investidura de Calvo Sotelo. En este episodi històric València també va tindre un paper protagonista, en ser ocupada militarment, al proclamar Milans del Bosch l'estat d'excepció. Esta cita ens recorda la importància de cuidar la democràcia. I esta setmana comença la vacunació en de persones de més de 80 anys i en de grans dependents. S'empraran unes 57.600 dosis vacunes de Pfizer i d'Astrazèneca. Esta última s'utilitzarà sols per als dependents menors de 55 anys. També els contem que, en començar la pandèmia, les donacions de material i d'infraestructures van ser constants per part de la societat valenciana. Però també va haver-ne de monetàries. Per això es van regular amb un decret i es van unificar en un compte únic. Ja s'han recaptat un milió 200 mil euros, que s'han destinat a projectes d'investigació per a frenar el coronavirus.

ver más sobre "L'Informatiu Comunitat Valenciana 2 - 23/02/21" ver menos sobre "L'Informatiu Comunitat Valenciana 2 - 23/02/21"
Clips

Los últimos 9.877 programas de L'informatiu - Comunitat Valenciana

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos