L'informatiu - Comunitat Valenciana La 1

L'informatiu - Comunitat Valenciana

Lunes a viernes a las 13.55 horas y las 15.55 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • L'Informatiu Comunitat Valenciana 2 - 18/02/21

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

L'Informatiu Comunitat Valenciana 2 - 18/02/21

18 feb 2021

Segona edició de l'Informatiu territorial de la Comunitat Valenciana. Hui els contem que Sanitat vacunarà contra el coronavirus per grups d'edat quan acabe la immunització dels grups prioritaris. Ho va acordar ahir la Comissió de Salut Pública. A la Comunitat es vacuna esta setmana els majors de 90 anys i grans dependents que viuen a casa o estan en centres de dia. Els següents seran els majors de 80 anys. Hui, a més, és el Dia Internacional de la Síndrome d'Asperger. A la Comunitat Valenciana, hi ha més de 3.000 persones amb este transtorn de l'espectre autista. Coneixem el cas d'una família de València on 3 dels seus membres tenen Asperger. Parlem també del sector de l'hostaleria i l'oci, que continua amb les seues mobilitzacions. A Alacant s'han concentrat davant la seu de la Generalitat. Demanen reobrir ja els seus negocis. Per això, posen com exemple altres comunitats com ara Madrid i Múrcia. Assenyalen que ja no poden fer front als seus pagaments. I estos dies es roda a València i Sueca, Vasil, l'opera prima de la directora Avelina Prat, amb cares molt conegudes, com les de Karra Elajalde Elejalde o Alexandra Jiménez, entre els protagonistes. Una producció amb la partcipació de Televisió Espanyola que ens parla amb tendresa de la torpesa que podem tindre en les relacions amb els que qui tenim més a prop.

ver más sobre "L'Informatiu Comunitat Valenciana 2 - 18/02/21" ver menos sobre "L'Informatiu Comunitat Valenciana 2 - 18/02/21"

Los últimos 9.891 programas de L'informatiu - Comunitat Valenciana

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos