L'informatiu - Comunitat Valenciana La 1

L'informatiu - Comunitat Valenciana

Lunes a viernes a las 13.55 horas y las 15.55 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • L'Informatiu Comunitat Valenciana 1 - 17/02/21

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

L'Informatiu Comunitat Valenciana 1 - 17/02/21

17 feb 2021

Primera edició de l'informatiu territorial de la Comunitat Valenciana. Hui és notícia la desescalada: Sanitat i els hostalers acosten postures per a poder reobrir el 2 de març.Una desescalada que podria començar en dos setmanes si l'evolució de la pandèmia és favorable. De moment, es desconeix com es portarà a terme i l'aforament de les terrasses i dels interiors. A més hem conegut que, en març, les falles de València se celebraran de forma virtual. La Junta Central Fallera està planificant un programa d'activitats que contempla des de la Crida fins a la Crema. Els contem també que esta vesprada es reuneix el Consell Interterritorial de Salut. La Generalitat demanarà al Ministeri que es vacune els cuidadors no professionals de les persones dependents. Ho ha anunciat hui la Consellera d'Igualtat, Mónica Oltra. Un altre assumpte de la jornada: la Conselleria de Medi Ambient ha obert un expedient sancionador contra l'empresa encarregada de la tala massiva d'arbres en Puebla de Areonoso. Els veins i el grup ecologista GECEN denuncien que la mercantil està acabant amb la biodiversitat de la zona amb el pretext de netejar els pins morts que van caure després d'un temporal. En esports, el Llevant s'enfronta esta vesprada a l'Atlétic de Madrid en el Ciutat de València. Es tracta de l'encontre ajornat de la segona jornada de lliga. I ens acomiadem amb l'artista Juan Uslé, que exposa els seus paisatges més intims en el centre Bombas Gens de València fins el 12 de setembre. La mostra repasa 40 anys de trajectoria del creador que va rebre el Premi Nacional d'Arts Plàstiques en 2002.

ver más sobre "L'Informatiu Comunitat Valenciana 1 - 17/02/21" ver menos sobre "L'Informatiu Comunitat Valenciana 1 - 17/02/21"

Los últimos 9.891 programas de L'informatiu - Comunitat Valenciana

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos