www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Control dels senglars a Collserola

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

La Metro - Alternatives a la caça per controlar els senglars dels boscos, ara més freqüentats

13 abr. 2021

L'augment de visitants als parcs naturals per la pandèmia ha portat a la Generalitat a limitar les batudes de caça de senglars per controlar la superpoblació. Els senglars són un problema pels pagesos i pels habitants dels municipis limítrofs. Com que no es pot aturar el control cinegètic es fan servir altres mitjans de control.

Joaquim Zarzoso, president de la Federació de Caçadors de Barcelona, denuncia que la gent no respecta els camins i que sovint els treuen la senyalització de batuda i els insulten.

Els pagesos es queixen que els porcs senglars provoquen destrosses al camp que els suposen pèrdues econòmiques. També provoquen accidents de trànsit. Per això, Josep Maria López, cap de Caça i Pesca de Barcelona de la Generalitat de Catalunya, ens explica que si no es poden fer batudes, fan servir altres mètodes per extreure els animals,

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès té en funcionament diferents sistemas per controlar els senglars. Gemma López, cap de serveis de Medi Ambient del municipi, ens explica que està prohibit acostar-se i alimentar els senglars, i que si els habitants ho necessiten tenen un servei de captura. El sistema consisteix a capturar en gàbies els senglars, que després són adormits i eutanasiats.  

veure més sobre "La Metro - Alternatives a la caça per controlar els senglars dels boscos, ara més freqüentats " veure menys sobre "La Metro - Alternatives a la caça per controlar els senglars dels boscos, ara més freqüentats "
Programes complets (135)
Clips

Els últims 191 programes de La Metro

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos