Jo soc Erasmus - L'Erasmus desperta els estudiants
Jo soc erasmus  L'Erasmus desperta en els estudiants les veritables vocacio 6

Matthieu Saglio és un enginyer agrònom que va exercir com a tal durant mes, és el que va trigar en canviar els arbres per la música, ara és...

Disponible hasta 21-02-2222

19/12/2018 00:26:08
L'Erasmus desperta en els estudiants les veritables vocacio L'Erasmus desperta en els estudiants les veritables vocacio
L'Erasmus desperta en els estudiants les veritables vocacio 00:26:08 19/12/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sub
Sinopsis

Matthieu Saglio és un enginyer agrònom que va exercir com a tal durant mes, és el que va trigar en canviar els arbres per la música, ara és violoncel·lista professional. Un equip de 'Jo soc Erasmus' ha passat uns dies amb ell i ha conegut les seves dues grans passions: la música i la seva família. Fa quinze anys que viu en un petit poble a les afores de València amb la Bea, la dona que va conèixer al nord de França l'any 1999, quan estudiaven enginyeria agrònoma, i el seus tres fills.

L'italià Giuseppe Di Bella va arribar a Madrid des de la seva Sicília natal l'any 2008 per cursar l'últim any de Dret a la Universitat Complutense. Deu anys després Espanya es va convertir en casa seva i el Giuseppe va formar part del cos de ball del programa de televisió Operación Triunfo. Des de llavors no ha deixat de treballar com a ballarí i coreògraf, acompanyant a Edurne a l'actuació d'Espanya al festival d'Eurovisión 2015. Avui no ha deixat de banda el món del Dret i actualment prepara les oposicions per a ser notari a Itàlia.

Diuen que tots tenim un talent ocult i que moltes vegades no l'arribem a descobrir. I, si ho fem, pocs tenim la valentia d'intentar viure d'ell. Els protagonistes del programa d'aquesta setmana són un exemple de que és possible canviar l'estabilitat per la vocació i no equivocar-te.

Ficha técnica
Géneros
Servicio Público
Idiomas
Catalán
Accesiblidad
Subtitulado