Insòlits | Quidditch, l'esport més màgic - RTVE.es
Insòlits  Quidditch, l'esport més màgic 7

A Insòlits ens endinsem dins un món de ficció fins a arribar al quidditch. L'Ander Mirambell no desaprofita l'oportunitat de conèixer un dels esports...

Disponible hasta 21-02-2222

14/08/2022 00:23:26
Quidditch, l'esport més màgic Quidditch, l'esport més màgic
Quidditch, l'esport més màgic 00:23:26 14/08/2022

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sub
Sinopsis

A Insòlits ens endinsem dins un món de ficció fins a arribar al quidditch. L'Ander Mirambell no desaprofita l'oportunitat de conèixer un dels esports més insòlits entre tots els insòlits. Un esport adaptat per dos estudiants dels Estats Units a partir de la famosa saga de Harry Potter. Només es necessiten sis cèrcols i escombres voladores. Tanmateix, a causa de la falta d'aquests dispositius màgics, aquest quidditch muggle es juga sobre terra.

Aquesta vegada l'Ander compta amb una voluntària, la Judith. En un primer contacte hauran d'aprendre totes i cadascuna de les regles, que en són moltes, i la funció que tenen les diferents pilotes i posicions dins el terreny de joc. L'Álvaro, jugador dels Barcelona Eagles, serà qui doni les explicacions necessàries a l'Ander i la Judith per poder arribar a jugar un partit contra els Nightmare Grims de Tarragona.

Ficha técnica
Dirigido por
César Corta
Géneros
Deportes
Idiomas
Catalán
Accesiblidad
Subtitulado