Informatiu Balear: Informatiu Balear - 30/04/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 30/04/13

30/04/2013 00:25:25
Informatiu Balear - 30/04/13 Informatiu Balear - 30/04/13
Informatiu Balear - 30/04/13 00:25:25 30/04/2013
Sinopsis

El president del Govern anuncia al Parlament que l'executiu prepara un pla d'ocupació que consensuarà amb els agents socials.

La temporada turística comença demà amb bones perspectives. A Mallorca l'ocupació del mes de maig superarà el 70 per cent, i la resta d'illes aprofiten el turisme de congressos durants els primers dies del mes.

El port de Maó ja nota les conseqüències del retard del dragatge. El creuer Saga Shappire ha hagut de fondejar avui a cala Figuera, perquè el calat, de 8 metres i mig, és més fondo que el del port.

El PP ja nota la minoria a l'ajuntament de Vila. Avui l'equip de govern ha perdut la primera votació i s'ha vist obligat a acceptar una moció d'urgència i pactar noves normes per a la comissió que investiga les factures irregulars.

Obert el judici oral contra la cantant de Mecano, Ana Torroja. La Fiscalia demana un any i mig de presó, i l'advocacia de l'Estat més de tres per un presumpte delicte de frau fiscal.

Els jugadors del Mallorca encara veuen possible aconseguir la salvació, que ara queda a tres punts després de l'empat ahir del Deportivo de la Corunya. La victòria diumenge, davant el Llevant és això sí, una obligació.

El cel s'ennigularà a partir d'avui horabaixa. La temperatura nocturna davallarà una mica, i pujarà la temperatura diürna. El vent bufarà de llebeig entre fluix i moderat.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano