Informatiu Balear: Informatiu Balear - 28/12/18 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 28/12/18

28/12/2018 00:27:21
Informatiu Balear - 28/12/18 Informatiu Balear - 28/12/18
Informatiu Balear - 28/12/18 00:27:21 28/12/2018
Sinopsis

A partir de gener els aparcaments dels hospitals de Can Misses i de Son Espases seran gratuïts. La mesura li costarà al Govern 1 milió 100.000 euros.
Avui fa 1 any que el túnel de Sóller és de franc després de dues dècades de peatge. El municipi ha perdut 800 residents des que es va alliberar, els coneguts com falsos sollerics
el govern central ha retirat el recurs contra el decret del català a la sanitat. El govern, satisfet amb la decisió del govern de Madrid de retirar el recurs contra el decret del català a la sanitat.
El PP diu que el primer que farà si governa el 2019 és derogar-lo.
El jutge Florit ha ordenat que es tornin els mòbils dels dos periodistes que va confiscar en el marc de la investigació per una presumpta filtració del cas Cursach. Els periodistes volen saber si els mòbils han estat manipulats.
Tres de cada quatre comerciants mallorquins asseguren que les seves vendes han empitjorat enguany...i un de cada cinc xifra aquest descens en els ingressos en més del 30%.
Avui és el dia dels Innocents, una jornada on les bromes estan una mica més permeses i que els Quintos del Pla de Mallorca aprofiten per deixar la seva marca..A Petra els joves han escampat fems pel poble i han tapat la porta de l'església amb caixes de begudes.
Rafel Nadal debuta ara a Abu Dhabi contra el sud-africà Kevin Anderson, actual campió d'aquest torneig d'exhibició. Anderson, número 6 del món, ha arribat a les semifinals després de guanyar el sud-coreà Chung. Podeu seguir el partit en directe per Teledeporte.
Les càmeres de TVE reuneixen a la platja de Calpel gran campió Alberto Contador i qui és el seu relleu el mallorquí Enric Mas.
Els niguls augmenten a l'arxipèlag malgrat que seguim sota l'anticicló. Avui es registrarà algun ruixat dèbil i les temperatures mínimes seguiran sent altes per aquesta època de l'any sense baixar dels sis graus. Les màximes fregaran els 17. El vent bufarà del Nord. Al cap de setmana els termòmetres podrien pujar una mica més i els niguls minvaran.
 

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano