Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a Viernes a las 14.00 horas y las 16.00 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Informatiu Balear - 26/03/13

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Informatiu Balear - 26/03/13

26 mar 2013

Els empresaris afectats pels nous impostos han traslladat el seu rebuig al Parlament. Amenacen, fins i tot, amb una allau de denúncies i no descarten fet un tancament patronal de negocis.

Un centenar d'afectats per les hipoteques han demanat als jutjats de les Balears que aturin els seus desnonaments. Un jutjat de Palma ja ha paralitzat el primer llançament, perquè considera que els interessos de demora que inclou són abusius.

Els professors de l'escola concertada anuncien mobilitzacions i no descarten una vaga abans de final de curs. Exigeixen a la patronal que no es traslladin les retallades de l'escola pública en el nou conveni col·lectiu.

El ple de l'Ajuntament de Maó ha aprovat definitivament el canvi de topònim, per la versió bilingüe Maó-Mahón. Ara resta només el vist-i-plau del Consell de Menorca i el Govern central.

Els forns i pastisseries mantenen les vendes de crespells, robiols i panades o formatjades, tot i la crisi. Les grans superfícies, de moment, no han aconseguit menjar-los terreny.

El Mallorca ja s'entrena per al trascendental partit de diumenge davant el coer, el Deportivo. Els jugadors internacionals encara continuen concentrats amb les seves seleccions.

Cel molt ennigulat amb possiblitat de precipitacions dèbils. Temperatures en moderat ascens. Vent de ponent moderat.

ver más sobre "Informatiu Balear - 26/03/13" ver menos sobre "Informatiu Balear - 26/03/13"
Programas completos (4651)
Clips

Los últimos 11.004 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos