Informatiu Balear La 1

Informatiu Balear

Lunes a viernes a las 13.55 horas y las 15.55 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Informatiu Balear - 26/02/13

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Informatiu Balear - 26/02/13

26 feb 2013

El Grup Barceló podria tancar avui definitivament la compra d'una part d'Orizonia, que permetrà salvar 150 llocs de treball a les Balears. Aproximadament, devers 700 treballadors, però, seran acomiadats.

Quesería Menorquina farà un expedient de regulació d'ocupació que afectarà un nombre encara indeterminat de treballadors. L'empresa aplicava fins ara un ERO temporal que no ha servit per garantir-ne la rendibilitat.

Les crisis d'Ibèria i Orizònia arriben al Parlament. Els sindicats s'han reunit amb els grups de l'oposició per intentar reduir els acomiadaments.

Els turistes que vénen a les Balears a rebre tractaments de salut gasten entre 6 i 10 vegades més que la resta. Avui un fòrum analitza les possibilitats d'aquest tipus de turisme a les Illes.

Les preocupacions del Mallorca es concentren a la defensa. Amb la lesió de Geromel, que estarà dos mesos de baixa, Conceiçao és perfila com a substitut.

Les temperatures pugen, però serà una treva curta, ja que a partir de dijous una borrasca aïllada podria tornar a deixar precipitacions en forma de neu. Avui l'alerta groga ja afecta només Mallorca.

ver más sobre "Informatiu Balear - 26/02/13" ver menos sobre "Informatiu Balear - 26/02/13"
Programas completos (5014)

Los últimos 11.687 programas de Informatiu Balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos