Informatiu balear La 1

Informatiu balear

Lunes a Viernes a las 14.00 horas y las 16.00 horas

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A mi lista
  • A mis favoritos
  • Informatiu Balear - 19/03/13

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Informatiu Balear - 19/03/13

19 mar 2013

El vicepresident econòmic anuncia en el Parlament que el Govern exclou la llet de l'impost d'envasos per ser un aliment bàsic.

L'any passat varen venir a les Balears 105.000 turistes russos i enguany se n'esperen més. El rus queda més dies de vacances i té una despesa de 132 euros diaris, més que cap altra nacionalitat.

La jutgessa atribueix indicis delictius al conseller de Turisme, Carlos Delgado, per les adjudicacions presumptament il·legals de contractes de Ràdio Calvià quan era batle del municipi.

La demolició dels 68 apartametns il·legals de Ses Covetes podria començar a final d'aquesta setmana. El Tribunal Superior de Justícia avala el projecte presentat per l'ajuntament de Campos.

A punt de començar les obres del dragatge del Port de Maó. El batle de Sant Lluís, Cristóbal Coll, del PP, s'oposa a què el punt de vessament del fang del port sigui tan a prop de Cala Rafalet.

El Consell d'Eivissa demanarà al Ministeri de Medi Ambient que analitzi les conseqüències que es poden derivar de les prospeccions petrolieres entre Eivissa i València.

Rafel Nadal tendrà un mes per preparar a Mallorca la temporada europea de terra batuda. Tornarà a competir a partir de dia 14 d'Abril al Màster 1.000 de Montecarlo.

Cel poc ennigulat amb possibilitat de boires matinals. Temperatures nocturnes en moderat descens i diürnes en moderat ascens. Vent de migjorn fluix.

ver más sobre "Informatiu Balear - 19/03/13" ver menos sobre "Informatiu Balear - 19/03/13"
Programas completos (4651)
Clips

Los últimos 11.004 programas de Informatiu balear

  • Ver Miniaturas Ver Miniaturas
  • Ver Listado Ver Listado
Buscar por:
Por fechas
Por tipo
Todos los vídeos y audios

El administrador de la página ha decidido no mostrar los comentarios de este contenido en cumplimiento de las Normas de participación

comentarios.nopermitidos