Informatiu Balear: Informatiu Balear - 14/08/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 14/08/13

14/08/2013 00:25:01
Informatiu Balear - 14/08/13 Informatiu Balear - 14/08/13
Informatiu Balear - 14/08/13 00:25:01 14/08/2013
Sinopsis

El Tribunal Superior de Justícia investigarà finalment si José Ramón Bauzá ha de deixar el càrrec de president del Govern per incompatibilitat amb la seva farmàcia. Ha acceptat a tràmit la demanda presentada pels partits de l'oposició i ara el Govern té fins a mitjans de setembre per per pronunciar-se.

Els hotelers s'oposen frontalment al lloguer turístic dels habitatges. Consideren que canviaria el model turístic amb un augment inassumible de visitants, més opacitat fiscal i economia submergida.

Nova víctima mortal a Eivissa per una caiguda des d'un balcó. Un jove turista britànic de 24 anys ha mort a Sant Antoni després de precipitar-se des d'un quart pis a l'hotel on s'allotjava.

L'ajuntament de Palma, en col·laboració amb ONGs, imparteix cursos a les dones que exerceixen la prostitució a s'Arenal a canvi de condonar les sancions que se'ls imposen, i mostrar-les altres alternatives per a guanyar-se la vida.

L'incendi més devastador de la història de Balears ja està oficialment extingit. Ara comencen els treballs per recuperar les més de 2.300 hectàrees cremades, una feina que tardarà prop de 80 anys a completar-se.

Decepció per a David Bustos a Moscou. Dues ensopegades de l'atleta mallorquí, a l'inici i en la darrera volta de la cursa, l'han deixat fora de les seminifinals dels 1.500 metres. Bustos era l'únic representant balear als Mundials d'atletisme.

Demà hi haurà alguns niguls d'evolució diürna a Mallorca i a Eivissa. Seguirà fent molta calor. El vent bufarà de tramuntana moderat a Menorca i a la resta d'illes, de llevant i de gregal fluix.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano