Informatiu Balear: Informatiu Balear - 12/04/13 | RTVE Play
Informatiu Balear  Informatiu Balear - 12/04/13

12/04/2013 00:25:22
Informatiu Balear - 12/04/13 Informatiu Balear - 12/04/13
Informatiu Balear - 12/04/13 00:25:22 12/04/2013
Sinopsis

El grup Matutes ha adquirit un 5 per cent de les accions del grup Globalia. Així, afirma, contribuirà a millorar el transport aeri de les illes Pitiüses. El Govern demana a Foment que augmenti al 50 per cent les bonificacions de les taxes àeries en temporada baixa a Menorca i Eivissa.

Kurt Viane inculpa Cardona en el cobrament de comissions. L'exalt càrrec del Govern està penedit i assegura que l'exconseller coneixia i controlava la presumpta trama corrupta.

Els locals d'oci del West End, a Sant Antoni de Portmany, hauran de tancar una hora abans per millorar la seguretat i la neteja de la zona. Els empresaris consideren que l'ordenança és discriminatòria.

L'home detingut pel crim de Bunyola confessa haver matat la dona. Hauria estat una revenja, ja que la considerava responsable que ell hagués estat acomiadat de la finca.

L'actriu mallorquina Judith Diakhate forma part del repartiment de luxe en la pel·lícula 'Alacrán enamorado', que s'estrena avui. Una història d'amor i racisme en què comparteix protagonisme amb els germans Javier i Carlos Bardem.

Rafel Nadal, ja és a Mónaco, on la setmana que ve intentarà aconseguir el seu novè títol consecutiu del torneig de Montecarlo.

Cel poc ennigulat. Temperatures sense canvis. Vent de ponent fluix amb brises costaneres.

Ficha técnica
Dirigido por
Miquel Ferrà, Sergio Cáceres
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Castellano