www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Programes informatius

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Ho has vist!? - Programes informatius

10 nov. 2019

Víctor M. Amela dóna pas a fragments dels següents informatius: 'Giravolt', 'Crònica', 'Miramar', 'Comarques', 'Panorama', 'Línea 900', 'Teledues' i 'Gran Angular'. Tots ells han fet de la informació l'eix vertebrador de la programació a TVE Catalunya i han deixat empremta. En primer lloc, 'Giravolt' va ser un programa de reportatges denúncia que va començar amb periodicitat quinzenal. El 21 de setembre de 1975 es va poder veure per primera vegada en color i, per tant, era el primer informatiu en color.

D'altra banda, el programa 'Miramar' es pot considerar el primer informatiu que segueix el format dels Telediarios que ja es feien a Madrid. El programa va tenir dues etapes, enmig es va fer l'espai Crònica. 'Crònica' va ser l'informatiu diari que va substituir durant aquest temps l'espai 'Miramar'. Era un informatiu de moda, on es feia un repàs de les notícies del dia. Els conductors seguien un guió i anaven donant pas a totes aquestes informacions.

'Ho has vist!?' recorda també el programa 'Comarques', una sèrie de reportatges informatius enregistrats per tota la geografia de Catalunya. Altrament, 'Panorama' es pot considerar el primer programa d'entrevistes i reportatges a TVE Catalunya. Tots els reportatges que es triaven eren d'actualitat. 'Línea 900', per la seva banda, va néixer amb una clara vocació de servei públic al ciutadà que va poder deixar constància de les seves queixes i denúncies. Pel que fa a 'Teledues', va ser un programa de reportatges relacionats amb la societat catalana: cultura, art, espectacles, natura i esports. Finalment, 'Gran angular' era un espai setmanal per emetre reportatges sobre qüestions d'interès humà, sociològic i antropològic.

veure més sobre "Ho has vist!? - Programes informatius" veure menys sobre "Ho has vist!? - Programes informatius"
Programes complets (72)
Clips

Els últims 74 programes de Ho has vist!?

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos