Històries de taula i llit - Hostal de La Gavina
Històries de taula i llit  Hostal de La Gavina

No cal ser un enamorat del luxe ni de la Costa Brava per allotjar-se a l’Hostal de la Gavina. L’establiment, construït a la Punta d’en Pau, entre...

18/08/2014 00:28:04
Recomendado para mayores de 7 años
Hostal de La Gavina Hostal de La Gavina
Hostal de La Gavina 00:28:04 18/08/2014
Recomendado para mayores de 7 años
Sinopsis

 No cal ser un enamorat del luxe ni de la Costa Brava per allotjar-se a l’Hostal de la Gavina. L’establiment, construït a la Punta d’en Pau, entre Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro, vincularia aquest trosset de paradís de la Costa Brava amb la família Ensesa. 

A principis dels anys 20 del segle passat, Josep Ensesa Gubert, fill d’un industrial gironí, intel•ligent, innovador, tenaç i persistent, convencé son pare per a que Ii cedís el que eren uns ermots per edificar-hi vivendes, de seguida que veié el potencial turístic d’aquells paratges. Així fou com Senya Blanca, la casa familiar d’aquell visionari, obrí el camí d’una urbanització, S’Agaró, que des del 1932 ha tingut el seu epicentre en l’Hostal de la Gavina, un petit establiment hoteler que ha vist com les 11 primeres habitacions s’han multiplicat gairebé per set amb el pas dels anys sense perdre el gust per l’art, i com el culte a la bellesa ha continuat impregnant totes les seves estances, tots els seus passadissos, amb tapissos flamencs, talles romàniques, làmpades de Murano, gerros de Sèvres, arquimeses i mobles antics que l’han convertit en un petit museu a l’abast dels seus hostes.

Ficha técnica
Dirigido por
Soledad Gomis Bofill
Géneros
Viajes
Idiomas
Catalán