Arxiu TVE Catalunya - Història del Futbol Club Barcelona - Els oriunds i Cruyff - Capítol 10
Història del FC Barcelona  Els oriunds i Cruyff

En aquest capítol, imatges del 1973 al 1978. Amb Asensi, Michels, Sadurní, Cruyff. Partit d'homenatge a Fuster. L'entrenador Carlos Heredia, Rinus...

10/07/2014 00:25:26
Recomendado para todos los públicos
Els oriunds i Cruyff Els oriunds i Cruyff
Els oriunds i Cruyff 00:25:26 10/07/2014
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

 En aquest capítol, imatges del 1973 al 1978. Amb Asensi, Michels, Sadurní, Cruyff. Partit d'homenatge a Fuster. L'entrenador Carlos Heredia, Rinus Michels, Migueli, Reixach, Reina, Sotil, Neeskens. Les intervencions de Cruyff en aquest capítol el mostren jugant a l'Ajax d'Amsterdamm i en el seu debut al Barça. També en coincidir amb Pelé, i quan li van lliurar la Pilota d'Or, i quan va plegar del Barça. També els actes del 75 aniversari i els cors Clavé cantant l'himne al Camp Nou. Wiesweiller, Toshak. 

Sèrie produïda el 1996 sobre la història del Futbol Club Barcelona en el seu centenari, del 1899 al 1999, dirigida per Santiago Gargallo. El capitol 10è fou emés el 30 de novembre del 1996.

Aquesta sèrie consta de 15 capítols que commemoren el centenari de la fuindació del F.C. Barcelona el 1889. Presenta la història del club també a les vessants culturals, socialds i polítiques. Mostra també moltes imatges inèdites recuperades de l'arxiu històric de TVE o d'institucions o particulars.

Sèrie dirigida per Santiago Gargallo, amb guió d'ell mateix i realitzacio de Jordi Lladó. Producció de Tomàs Nicolau i Angel Villoria. Narrador, Carlos González, música de Juan Granero i Pipo Iglesias. S'han encarregat de documentació i arxiu Felix Amillano, Núria Poch, Eduard Amill. Hi han trebalalt també els professionals de TVE Catalunya Joaquín González, Julio Carmona, José Luís López, Enric Ferrés i Antonio Zamora.

Ficha técnica
Géneros
Deportes
Idiomas
Catalán