Gent de paraula - Artur Mas, President de la Generalitat
Gent de paraula  Artur Mas, President Generalitat

"Hauria pogut tenir molts amics a la política però he procurat evitar-ho"El president de la Generalitat, Artur Mas i Gavarró fa balanç d'aquest...

21/03/2012 00:33:53
Recomendado para mayores de 16 años
Artur Mas, President Generalitat Artur Mas, President Generalitat
Artur Mas, President Generalitat 00:33:53 21/03/2012
Recomendado para mayores de 16 años
Sinopsis

"Hauria pogut tenir molts amics a la política però he procurat evitar-ho"

El president de la Generalitat, Artur Mas i Gavarró fa balanç d'aquest primer any i escaig de govern des de l'òptica més personal. Un temps de crisi en que s'han hagut de prendre decisions molt impopulars que en el terreny privat s'han vist agreujades per la mort de tres familiars en un període de temps molt curt. "La mort d'un pare és com un trencament, com si et tallessin el cordó umbilical".

A la mort del pare, fa només uns dies s'hi afegeix la de la seva germana petita el mes d'agost i la d'un cosí germà "Tot això junt, en menys d'un any, fa forat però s'ha de fer el cor fort perquè si no això se t'emporta". És de sobres conegut que el president Mas és una persona creient i d'una fe consistent i quan li demanem si tot aquest seguit de desgràcies personals no l'han fet perdre-la té clar que "la fe no només es pot tenir quan les coses et van bé sinó també quan et van malament"i afegeix "jo mantinc la fe encara que la vida en aquests moments no m'estigui tractant bé"

.....

Artur Mas diu que moltes vegades té la sensació que"amb aquesta feina m'hi estic deixant els millors anys de la meva vida". Per aquest motiu el que més reivindica és temps, temps per no fer res fins i tot, o per poder fer tot allò que el càrrec no permet"temps per llegir el que vulgui, no només informes, per viatjar per plaer, no per feina, per poder fer més esport...".

Ficha técnica
Dirigido por
Cristina Puig
Géneros
Biografías
Idiomas
Catalán