Arxiu TVE Catalunya - Els nous catalans - 09/11/2008
Els nous catalans  Arxiu TVE Catalunya - Els nous catalans - 09/11/2008

Els nous catalans és una revista sobre la nova problació catalana, els immigrants estrangers que poc a poc s'integren. La seva cultura, religió,...

09/11/2008 00:20:05
Recomendado para todos los públicos
Arxiu TVE Catalunya - Els nous catalans - 09/11/2008 Arxiu TVE Catalunya - Els nous catalans - 09/11/2008
Arxiu TVE Catalunya - Els nous catalans - 09/11/2008 00:20:05 09/11/2008
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Els nous catalans és una revista sobre la nova problació catalana, els immigrants estrangers que poc a poc s'integren. La seva cultura, religió, gastronomia i cultura que cambien el mapa social català. Conèixer la nova realitat facilita la convivènCia i la integració.

Dirigit per Antoni Font, amb realització de Guillem Nualart i Carles Vidal, producció de Luisa Miranda i redacció de Gemma Gimeno, Montse Busquets i Jordi Vila.

En aquesta edició amb aquesta continguts:

La immigració al Pla d'Urgell treballa als conreus de productes estrangers. Jaume Pla és un pagés que contracta immigrants i explica a càmera el perquè. El nen Jaume Pla Mateos explica le propietats de l'estèvia. Al restaurant Rulla hi serveixen productes estrangers.

Montse Busquets visita al barri de Gràcia la botiga de rebosteria portuguesa de Pedro i Leonor. Al local també hi fan actes de difussió de la cultura portuguesa. Ens parlen de la seva experiència a Barcelona, de les receptes i dels prodcutes típics que tenen. Parla també la cantant Marcia Santos, que actúa al local.

Jordi Vila ens parla de la guia argentina Dominique Tomasov, una de les primeres que sóna a conèixer la història del barri jueu, el call de Barcelona.

Tomasov ens diu què és el que més li pregunten i veiem el passeig que fan els uristes pel call.

Ficha técnica
Dirigido por
Núria Garrido, Antoni Font
Géneros
Servicio Público
Idiomas
Catalán