www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Arxiu TVE Catalunya - Els nous catalans - 09/11/2008

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Arxiu TVE Catalunya - Els nous catalans - 09/11/2008

09 nov. 2008

Els nous catalans és una revista sobre la nova problació catalana, els immigrants estrangers que poc a poc s'integren. La seva cultura, religió, gastronomia i cultura que cambien el mapa social català. Conèixer la nova realitat facilita la convivènCia i la integració.

Dirigit per Antoni Font, amb realització de Guillem Nualart i Carles Vidal, producció de Luisa Miranda i redacció de Gemma Gimeno, Montse Busquets i Jordi Vila.

En aquesta edició amb aquesta continguts:

La immigració al Pla d'Urgell treballa als conreus de productes estrangers. Jaume Pla és un pagés que contracta immigrants i explica a càmera el perquè. El nen Jaume Pla Mateos explica le propietats de l'estèvia. Al restaurant Rulla hi serveixen productes estrangers.

Montse Busquets visita al barri de Gràcia la botiga de rebosteria portuguesa de Pedro i Leonor. Al local també hi fan actes de difussió de la cultura portuguesa. Ens parlen de la seva experiència a Barcelona, de les receptes i dels prodcutes típics que tenen. Parla també la cantant Marcia Santos, que actúa al local.

Jordi Vila ens parla de la guia argentina Dominique Tomasov, una de les primeres que sóna a conèixer la història del barri jueu, el call de Barcelona.

Tomasov ens diu què és el que més li pregunten i veiem el passeig que fan els uristes pel call.

veure més sobre "Arxiu TVE Catalunya - Els nous catalans - 09/11/2008" veure menys sobre "Arxiu TVE Catalunya - Els nous catalans - 09/11/2008"
Clips

Els últims 98 programes de Els nous catalans

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos