Xavier Domènech: "La hipòtesi més probable és la d'unes noves eleccions"
El Vespre  Xavier Domènech: "La hipòtesi més probable és la d'unes noves eleccions"

L'historiador i exdirigent d'En Comú Podem, Xavier Domènech creu que ara mateix la hipòtesi més probable és la d'una repetició electoral a...

13/05/2021 00:09:02
Recomendado para mayores de 12 años
Xavier Domènech: "La hipòtesi més probable és la d'unes noves eleccions" Xavier Domènech: "La hipòtesi més probable és la d'unes noves eleccions"
Xavier Domènech: "La hipòtesi més probable és la d'unes noves eleccions" 00:09:02 13/05/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

L'historiador i exdirigent d'En Comú Podem, Xavier Domènech creu que ara mateix la hipòtesi més probable és la d'una repetició electoral a Catalunya. Tot i que adverteix que a darrera hora a ERC i Junts els pot entrar el vertigen i reconduir la situació, en aquests moments el problema de fons és el mateix que els va portar a acabar amb el Govern liderat pel president Quim Torra que és que "són incompatibles". En tot cas, Domènech ha advertit que "la clau segueix en mans de JxCat" perquè està clar que el PSC "no es mourà" convençut que una repetició electoral desmobilitzarà l'independentisme. L'exdirigent dels comuns alerta precisament que uns nous comicis provocarà "una gran desafecció" i "una desconnexió de la política catalana que ja és patent ara mateix".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán