Vilasanjuan: "Per St Joan podem tenir la meitat de la població vacunada"
El Vespre  Vilasanjuan: "Per St Joan podem tenir la meitat de la població vacunada en primera dosi"

El director d'Anàlisi i Desenvolupament Global d'ISGlobal,  Rafael Vilasanjuan, segueix apostant per AstraZeneca i Janssen per seguir amb el pla de...

19/04/2021 00:09:05
Recomendado para mayores de 12 años
Vilasanjuan: "Per St Joan podem tenir la meitat de la població vacunada en primera dosi" Vilasanjuan: "Per St Joan podem tenir la meitat de la població vacunada en primera dosi"
Vilasanjuan: "Per St Joan podem tenir la meitat de la població vacunada en primera dosi" 00:09:05 19/04/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

El director d'Anàlisi i Desenvolupament Global d'ISGlobal,  Rafael Vilasanjuan, segueix apostant per AstraZeneca i Janssen per seguir amb el pla de vacunació a Espanya. Assegura que amb Pfizer i Moderna no hi ha prou vacunes per poder arribar a la immunitat de grup com es pretén abans d'acabar l'estiu. Ara bé, amb l'arribada record de les vacunes de les setmanes vinents i sobretot, amb la decisió del Ministeri de Sanitat d'espaiar fins a les 8 setmanes l'aplicació de les dues dosis considera que el 55% de la població podria estar vacunada en primera dosi abans de Sant Joan. Sobre la vacunació al conjunt del planeta, adverteix que no està funcionant per la manca de vaccins i d'aquí que defensi la necessitat d'alliberar temporalment les patents, però també aconseguir que les principals potències mundials s'impliquin en la investigació.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán