Margarita del Val: "No sóc partidària de combinar dues vacunes diferents"
El Vespre  Margarita del Val: "No sóc partidària de combinar dues vacunes diferents"

La viròloga i investigadora del CSIC, Margarita del Val, es mostra contrària a utilitzar dues vacunes diferents amb els menors de 70 anys que hagin...

22/04/2021 00:10:05
Recomendado para mayores de 12 años
Margarita del Val: "No sóc partidària de combinar dues vacunes diferents" Margarita del Val: "No sóc partidària de combinar dues vacunes diferents"
Margarita del Val: "No sóc partidària de combinar dues vacunes diferents" 00:10:05 22/04/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

La viròloga i investigadora del CSIC, Margarita del Val, es mostra contrària a utilitzar dues vacunes diferents amb els menors de 70 anys que hagin rebut un primer vaccí d'AstraZeneca. Alerta que no hi ha evidències científiques que funcioni i primer s'hauria de provar en un assaig clínic. Del Val ha apostat fermament per seguir vacunant per trams d'edat prioritzant els majors de 70 anys que són els que més risc tenen de morir. Per contra, s'ha oposat decididament a espaiar les dosis de Pfizer i Moderna perquè no se sap com poden reaccionar. D'altra banda, també ha advertit del risc de relaxar l'ús de la mascareta una vegada vacunats perquè podem seguir contagiant-nos i en aquest sentit ha demanat responsabilitat durant els dos pròxims mesos per poder tenir un estiu força normal.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán