Juan Pablo Horcajada: "Veig precipitat acabar amb l'estat d'alarma el 9 de maig"
El Vespre  Juan Pablo Horcajada: "Veig precipitat acabar amb l'estat d'alarma el 9 de maig"

El cap del servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar de Barcelona, Juan Pablo Horcajada, és partidari d'endurir les restriccions per...

06/04/2021 00:06:30
Recomendado para mayores de 12 años
Juan Pablo Horcajada: "Veig precipitat acabar amb l'estat d'alarma el 9 de maig" Juan Pablo Horcajada: "Veig precipitat acabar amb l'estat d'alarma el 9 de maig"
Juan Pablo Horcajada: "Veig precipitat acabar amb l'estat d'alarma el 9 de maig" 00:06:30 06/04/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

El cap del servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar de Barcelona, Juan Pablo Horcajada, és partidari d'endurir les restriccions per buidar les UCI davant l'arribada de la quarta onada. Considera precipitat acabar amb l'estat d'alarma el 9 de maig. Horcajada ha advertit que en els darrers dies han començat a notar un augment sostingut dels ingressos per la Covid-19 que els ha portat a omplir dues plantes d'hospitalització. D’altra banda, ha reconegut que estan notant un increment d'ingressos de gent jove amb casos greus. El cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar de Barcelona ho atribueix als efectes de la vacunació sobre la gent gran i especialment a la soca britànica que fa que el virus sigui més virulent.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán