García Margallo: "Sánchez està disposat a cedir el que calgui per seguir a la Moncloa"
El Vespre  García Margallo: "Sánchez està disposat a cedir el que calgui per seguir a la Moncloa"

L'eurodiputat del PP, José Manuel García Margallo acusa el president Pedro Sánchez de voler fer oblidar l'octubre del 2017.

03/06/2021 00:12:06
Recomendado para mayores de 12 años
García Margallo: "Sánchez està disposat a cedir el que calgui per seguir a la Moncloa" García Margallo: "Sánchez està disposat a cedir el que calgui per seguir a la Moncloa"
García Margallo: "Sánchez està disposat a cedir el que calgui per seguir a la Moncloa" 00:12:06 03/06/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

L'exministre i eurodiputat del PP, José Manuel García Margallo acusa el govern del president Pedro Sánchez de voler fer oblidar amb els indults el que va passar l'octubre del 2017. Es mostra rotundament contrari a la concessió dels indults i alerta que no pot sortir gratis el que considera va ser un intent de cop d'Estat. En aquest sentit ha advertit que els indults només tindrien sentit si els condemnats mostressin abans penediment i asseguressin que no tenen cap intenció de reincidir. Margallo també ha acusat l'executiu de Sánchez d'estar disposat a cedir el que calgui a la taula de diàleg per mantenir-se a la Moncloa gràcies als vots d'ERC. L'exministre del PP, evita posicionar-se sobre la conveniència de repetir la fotografia de Colon amb Vox, però no veu reprovable manifestar-se a favor de la unitat d'Espanya ni que la gent vulgui sortir als carrers protestar contra els indults.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán