Pintado: "No entenem per què podem servir dinars a l'interior i no els sopars"
El Vespre  Pintado: "No entenem per què podem servir dinars a l'interior i no els sopars"

El president de l'associació d'empresaris d'hostaleria de Tarragona, Francesc Pintado es mostra indignat amb la proposta del Govern de deixar...

26/04/2021 00:08:22
Recomendado para mayores de 12 años
Pintado: "No entenem per què podem servir dinars a l'interior i no els sopars" Pintado: "No entenem per què podem servir dinars a l'interior i no els sopars"
Pintado: "No entenem per què podem servir dinars a l'interior i no els sopars" 00:08:22 26/04/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

El president de l'associació d'empresaris d'hostaleria de Tarragona, Francesc Pintado es mostra indignat amb la proposta del Govern de deixar servir sopars a partir del 3 de maig només a les terrasses. Adverteix que és un plantejament "incongruent" perquè no s'entén que "puguem servir dinars a l'interior i no en canvi els sopars". En aquest sentit ha advertit que "cada dia que passa sense poder obrir al vespre" suposa "escanyar una mica més a la restauració". Pintado ha atacat amb duresa, d'altra banda, els consellers de Salut i Interior als que ha acusat de no escoltar el sector i ha destacat que l'únic que els ha acompanyat, tot i no aconseguir res del que demanaven ha estat el titular d'Empresa.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán