Enric Álvarez: "Hi ha possibilitats d'una quarta onada a mitjans de març"
El Vespre  Enric Álvarez: "Hi ha possibilitats d'una quarta onada a mitjans de març"

El biofísic i investigador del Grup d'Investigació en Biologia Computacional i Sistemes Complexos de la Física (BIOCOMSC) de la UPC, creu que hi ha...

01/03/2021 00:09:11
Recomendado para mayores de 12 años
Enric Álvarez: "Hi ha possibilitats d'una quarta onada a mitjans de març" Enric Álvarez: "Hi ha possibilitats d'una quarta onada a mitjans de març"
Enric Álvarez: "Hi ha possibilitats d'una quarta onada a mitjans de març" 00:09:11 01/03/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

El biofísic i investigador del Grup d'Investigació en Biologia Computacional i Sistemes Complexos de la Física (BIOCOMSC) de la UPC, creu que hi ha possibilitats d'una quarta onada de la Covid19 a Catalunya que comenci a meitat del mes de març. Però, aplicant mesures adequades es podria controlar. Respecte de la nova variant, Álvarez opina que es necessiten mesures fortes,  però encara no es tenen coneixements sobre els nivells que es requereixen per a controlar-la.

Sobre la possibilitat de relaxament de les actuals restriccions a Catalunya, Álvarez no ho veu factible perque ara mateix existeixen diferències en el territori que fan difícil establir quines serien les mesures idònies. La raó és que hi ha una baixada diferencial entre diferents zones i comarques catalanes que fan molt difícil d'adoptar-les.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán