Adeu a l'estiuet, torna l'ambient de tardor
El temps  Adeu a l'estiuet, torna l'ambient de tardor

Diem adéu a l¿estiuet dels últims dies i torna l¿ambient de tardor. L¿arribada d¿un front ens deixarà molts núvols i alguns ruixats.

21/10/2021 00:02:17
Recomendado para todos los públicos
Adeu a l'estiuet, torna l'ambient de tardor Adeu a l'estiuet, torna l'ambient de tardor
Adeu a l'estiuet, torna l'ambient de tardor 00:02:17 21/10/2021
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

El dijous ha arrencat amb boires en algunes planes interiors i amb un augment dels núvols on en algunes comarques el dia esta sent força gris. Diem adéu a l’estiuet dels últims dies i torna l’ambient de tardor. L’arribada d’un front ens deixarà molts núvols i alguns ruixats. Està associat a la que és la primera borrasca amb nom de la temporada. És diu Aurore.

Darrere del front que està creuant entra el vent del nord i aquesta massa d’aire més fred és la que ens portarà un final de setmana 100% de tardor. Ara bé, a partir de demà amb domini de les altes pressions, també tindrem força més estones de sol.

Però aquesta tarda costarà de veure’l. Esperem nuvolades i ruixats a punts del Pirineu, comarques interiors de Girona, i entre les de Barcelona i les del Camp de Tarragona on podran descarregar amb intensitat fins a la matinada.

Les temperatures baixen entre 2 i 6 graus, sobretot al nord, on es quedaran entre els 17 i 23 graus. En canvi a Ponent i al sud encara s’assoliran els 25.

Ficha técnica
Géneros
Cataluña
Idiomas
Catalán