El debat de La 1: Anàlisi Eleccions Europees | RTVE Play
El debat de La 1  Anàlisi Eleccions Europees

27/05/2014 01:20:31
Recomendado para todos los públicos
Anàlisi Eleccions Europees Anàlisi Eleccions Europees
Anàlisi Eleccions Europees 01:20:31 27/05/2014
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

 

ANTONIO BALMÓN, secretari d’acció política del PSC

DESAFIAMENT CRÍTICS

“La protecció del PSC passa per mantenir diferents veus però a la vegada tenir la suficient intel•ligència per a crear una unitat de criteris i una única unitat d’acció política. Les coses s’han de fer de forma serena”

“El PSC està en una via que és incòmode per al sobiranisme i pel nacionalisme espanyol ranci i immobilista. La nostra posició es mantindrà. Nosaltres no hi serem el dia 9”

LLUÍS COROMINAS, vicesecretari general de CDC

EL DESGAST

“En un context de crisi, els que governem tenim més desgast. Però estem convençuts que ens en sortirem de la crisi i això tindrà una repercussió positiva a nivell social i, per tant, posar en valor governar será possbile en els propers mesos”

 ERC ENTRARÀ AL GOVERN?

“No és un tema substancial per tirar endavant o no. Ja vam dir diumenge que el procés segueix endavant, entri Esquerra o no al Govern”

ENRIC MILLO, portaveu parlamentari del PPC

GOVERN CIU-ERC

“Tot fa pensar que CiU deixa el futur de Catalunya a mans d’ERC. Les seves decisions porten a perdre suports a Catalunya a favor d’ERC. Al meu entendre (un govern CiU-ERC) seria un fracàs i perjudicial per l’economia catalana”

FINANÇAMENT AUTONÒMIC

“Cal anar a una reforma del sistema de finançament més equitatiu. Això és possible. Cadascú que defensi el model que cregui que és millor per la seva comunitat. Però, al final, hi ha d’haver un consens entre tots”

Ficha técnica
Dirigido por
Quim Barnola
Reparto
Quim Barnola, Toni Aira, Joan López Alegre, Toni Bolaño, Nacho Martín Blanco, Jordi Mercader, Cristina Puig, Rafa López, Carles Fernández, Andreu Mayayo, Milagros Pérez Oliva, Martí Saballs, Anna Simó, Àlex Sàlmon, Xavier Fina, Esther Vivas, Gemma Ubasart, Rafael de Ribot, Esperanza García, Manuel Cuyàs, Olga Grau, Miquel Martín Gamisans, Lola García, Maria Vila, Astrid Barrio, Esteve Crespo, Oriol Nolis, Marta Lasalas, Jordi Barbeta, María Jesús Cañ
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán