www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Lorena Roldán, de C's, censura la mesa de diàleg pactada ent

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

El Debat de La 1 - Lorena Roldán, de C's, censura la mesa de diàleg pactada entre Pedro Sánchez i ERC

30 gen. 2020

Punt i final al govern independentista. Quim Torra dóna per trencades les relacions amb ERC i veu esgotada la legislatura. El president de la Generalitat ha anunciat la convocatòria d’eleccions un cop s’aprovin els pressupostos de la Generalitat al Parlament. Per la seva banda, el govern de Pedro Sánchez manté la seva trobada amb Torra el proper 6 de febrer i la mesa de diàleg entre governs pactada amb ERC, Això sí, després d’haver anunciat hores abans que la deixava per després de les eleccions catalanes.
Setmana política intensa que analitzem al Debat de La 1, presentat per Quim Barnola. Aquest programa, amb l’anàlisi de:
Carles Fernández,  Milagros Perez Oliva, Jordi Mercader, Rafa López, Gemma Ubasart i Anna Simó.
La líder de Ciutadans, Lorena Roldán, ha estat la nostra convidada a plató. Amb ella hem parlat dels incidents del ple del Parlament de dilluns, suspès pel president de la cambra catalana, Roger Torrent, de la compareixença dels polítics independentistes presos a la comissió de l'article155 i del futur de Ciutadans després de la dimissió d'Albert Rivera.
Lorena Roldán ha censurat la mesa de diàleg pactada entre Pedro Sánchez i ERC. La considera una mesa “de xantatge”, per les exigència dels partits independentistes i “la debilitat del nou govern progressista”.
La líder de Ciutadans creu que Quim Torra ja no està legitimat per ser president de la Generalitat i li demana a Pedro Sánchez que anul·li la seva trobada amb ell. Per Lorena Roldán, els pressupostos que es volen aprovar són dolents per la classe mitjana, que diu, són els que acabaran pagant els plats trencats per la mala gestió de l’actual govern de Torra i Aragonès.

veure més sobre "El Debat de La 1 - Lorena Roldán, de C's, censura la mesa de diàleg pactada entre Pedro Sánchez i ERC" veure menys sobre "El Debat de La 1 - Lorena Roldán, de C's, censura la mesa de diàleg pactada entre Pedro Sánchez i ERC"
Programes complets (372)