www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Joan Caball

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

El Debat de La 1 - Joan Caball: 'La llei d'assegurances espanyola és un exemple a la resta de països, però ara l'estan desmantellant'

20 juny 2013

Rebem a El Debat de La 1 el coordinador del sindicat agrari i ramader Unió de Pagesos Joan Caball. 'No pot ser que en un any s'hagi tramitat només una llei al Parlament. Esquerra hauria de fer quelcom', es queixa Caball.' Explica que 'ara es negocia la PAC a Europa, però després s'haurà de veure com s'aplica aquí. Si aquest cap de setmana no hi ha un acord aEuropa perdrem molts diners'. A més, creu que 'la situació de domini de les distribuidores hauria de controlar-se per llei com les elèctriques'. Pel que fa als darrers aiguats i pedregades, Joan Caball diu que 'és un sector de risc per la climatologia. Per segon any consecutiu una pedregada ha afectat Ivars i la zona a principi de campanya. (...) En un sinistre total amb l'assegurança no ho recuperes tot. I afirma: 'Demano als polítics que no prometin coses que no es poden fer. Encara estem pendents de les pedregades de l'any any passat'. Caball diu que 'la llei d'assegurances espanyola és un exemple a la resta de països, però ara l'estan desmantellant. Estem negociant amb el Ministeri perquè no tregui l'ajuda a les assegurances'. Joan Caball diu que 'el treball de la dona ha estat amagat durant molts anys però hi era. A casa nostra les dones volen ser d'Unió de Pagesos, no dones de pagesos.' I de l'agroturisme diu que va ser una aposta però ara passen per una situació difícil per la falta de demanda. I pel que fa als horts urbans, defensa que 'si volen estar al mercat se'ls se'ls hauria d'exigir el mateix que a un pagès'.

veure més sobre "El Debat de La 1 - Joan Caball: 'La llei d'assegurances espanyola és un exemple a la resta de països, però ara l'estan desmantellant'" veure menys sobre "El Debat de La 1 - Joan Caball: 'La llei d'assegurances espanyola és un exemple a la resta de països, però ara l'estan desmantellant'"
Programes complets (372)
Clips

Els últims 580 programes de El debat de La 1

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios