El debat de La 1: Ramón Pedrós | RTVE Play
El debat de La 1  Ramón Pedrós

12/03/2015 00:10:00
Recomendado para todos los públicos
Ramón Pedrós Ramón Pedrós
Ramón Pedrós 00:10:00 12/03/2015
Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

 

Hem entrevistat Ramon Pedrós, cap de premsa de l’expresident Jordi Pujol entre 1988 i 1998. Pedrós va denunciar pressions per part de Marta Ferrusola per aconseguir tractes de favor de la Generalitat. 

Per la seva banda l’expresident Jordi Pujol i Marta Ferrusola el van acusar de mentir. Davant d’aquestes declaracions, Pedrós ha dit que  "És molt dur sentir aquestes paraules  de persones que has estimat" i que "Estan (l'expresident i Marta Ferrusola) en el seu dret per defensar-se"

I afegeix que  "O menteixo o traeixo, però les dues coses alhora no em quadren" en relació a les acusacions de traïció que ha rebut. 

Respecte si les  seves declaracions eren deslleials diu  "La lleialtat d'un periodista es deu a la veritat i les declaracions no eren per culpar ningú" i "Si algú vol desmentir el llibre, pot fer-ho. Estic tranquil amb la meva consciència" "Recullo titulars sobre l'activitat dels fills als anys 90".

Ramón Pedrós també ha dit que se sent decebut amb la compareixença de Jordi Pujol "Pujol m'ha decebut amb la confessió, com a molts catalans” i ha reblat "A mi em va decebre el contingut de la confessió i, encara més, la conducta posterior"

Ficha técnica
Dirigido por
Quim Barnola
Reparto
Quim Barnola, Toni Aira, Joan López Alegre, Toni Bolaño, Nacho Martín Blanco, Jordi Mercader, Cristina Puig, Rafa López, Carles Fernández, Andreu Mayayo, Milagros Pérez Oliva, Martí Saballs, Anna Simó, Àlex Sàlmon, Xavier Fina, Esther Vivas, Gemma Ubasart, Rafael de Ribot, Esperanza García, Manuel Cuyàs, Olga Grau, Miquel Martín Gamisans, Lola García, Maria Vila, Astrid Barrio, Esteve Crespo, Oriol Nolis, Marta Lasalas, Jordi Barbeta, María Jesús Cañ
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán