www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • El Debat de La 1 - Andres Rueda

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

El Debat de La 1 - Andres Rueda

21 març 2013

Andrés Rueda és el president de l'Associació Catalana de Directius de Centres i Serveis d'Atenció a la Dependència Gerontològica. Ha denunciat l'asfíxia que viuen els centres pel retard en els pagaments de la Generalitat. Diu que 'falta personal, bolquers' i en canvi 'hi ha perfils professionals que no serveixen per res i que ens imposen, com per exemple animadors i psicòlegs'.

Considera que 's'ha de prioritzar (...) perquè el nostre sistema sanitari ha canviat i tenim una població envellida'. Segons Rueda,' no hi pot haver cua a les places concertades i públiques i que hi hagi llits a les privades'. Respecte el tancament de 107 geriàtrics des del 2008 a Catalunya, la Consellera de Benestar i Família, Neus Munté, ha assegurat a El Debat de la 1 que 'en cap cas s'explica per l'impagament o el retard puntual que s'hagi produït a les residències en els darrers 5 anys'. Segons Munté, el tancament és d'entre 18-20 centres l'any' causat, sobretot, per la crisi. A més, ha afegit que 'en els darrers 3 anys hem patit una retallada del 92% (des d'Espanya) de partides econòmiques a serveis socials', per tant, ha reiterat que 'l'asfíxia de la Generalitat ve de la que ens practica l'Estat espanyol' i ha dit que 'si això són excuses de mal pagador que algú m'ho expliqui'.

veure més sobre "El Debat de La 1 - Andres Rueda" veure menys sobre "El Debat de La 1 - Andres Rueda"
Programes complets (372)
Clips

Els últims 580 programes de El debat de La 1

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos