Continuarà - 4/06/2013
Continuarà...  Continuarà - 4/06/2013

L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", repassa la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana. Aquesta setmana, de cinema, el...

04/06/2013 00:27:38
Continuarà - 4/06/2013 Continuarà - 4/06/2013
Continuarà - 4/06/2013 00:27:38 04/06/2013
Sinopsis

L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", repassa la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana.

Aquesta setmana, de cinema, el programa proposa "Fill de Caín", la millor òpera prima al Festival de Màlaga. L'equip del "Continuarà" ha entrevistat a Jesús Monllaó, José Coronado, Maria Molins i David Solans director i protagonistes d'aquest interessant thriller.

RUIDOBLANCO és un grup musical barceloní que acaba de fer un CD curt, només 5 cançons, han recorregut amb permís de la seva discogràfica Warner al mecenatge, i han publicat "Midiendo el tiempo con canciones".

"Continuarà" presenta l'exposició "De la basura a la belleza" a la Fundació Setba de Barcelona. Sis artistes de l'Àfrica Occidental fan del reciclatge la seva obra, utilitzant tot el que troben als abocadors, fan mobles, quadres, escultures...

Xavier Sabata és un contratenor que treballa més fora de les nostres fronteres que aquí. Acaba de publicar un disc amb el seu segell habitual Pommo d'oro, que a més d'un esforç interpretatiu també ha estat un veritable treball de recerca. A "Handel's bad guys" Sabata recupera les àries sovint oblidades dels dolents de les òperes d'aquest autor barroc.

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, el CCCB, ha organitzat una extensa exposició de l'escriptor xilè establert a Barcelona Roberto Bolaño, als deus anys de la seva mort. Aquest escriptor està considerat com un dels autors més originals de les últimes dècades.

D'altres protagonistes del programa són els curts de la guionista i realitzadora Ana Rodríguez León, els espais dedicat a fer cursos per aprendre a fer-se un mateix les coses i el grup anglès Muse, que farà un únic concert a Espanya, a l'Estadi Olímpic.

Ficha técnica
Dirigido por
Montse Mompó
Géneros
Cultura
Idiomas
Catalán