www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Continuarà - 7/05/2013

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Continuarà - 7/05/2013

07 maig 2013

L'agenda cultural de La 2, "Continuarà", et porta la més interessant i rellevant actualitat cultural de la setmana.

Amb una llarga trajectòria, que inclou títols imprescindibles del cinema espanyol com "El bosque animado", "La lengua de las mariposas" o la més recent "Los girasoles ciegos", José Luis Cuerda ha publicat ara un petit i excel·lent llibre d'idees i reflexions plenes d'enginy i humor absurd, un volum amb un títol curiós, "Si amaestras una cabra, llevas mucho adelantado".

De música, l'equip del programa entrevista La Bien Querida, que al seu tercer àlbum "Ceremonia", a més de la seva barreja de pop amb l'essència més racial de la música espanyola, ha afegit l'element electrònic.

El reportatge del programa s'endinsa en la roba elegant de l'univers de Cortana, la marca de roba de la dissenyadora mallorquina Rosa Esteva. Colors singulars i una roba que abraça la dona, són dos eixos vertebradors del seu disseny.

El Club-Restaurant-Café "Ocaña" celebra el seu primer aniversari amb un homenatge a José Pérez Ocaña, pintor, actor i sobretot icona de la Barcelona més transgressora dels anys 70 i 80. L'establiment, un dels més eclèctics i genuïns de la ciutat, esdevé un homenatge a la figura de l'Ocaña artista, amic i veí d'una Plaça Reial que cada dia dignifica més la seva proposta estètica i cultural per a tot tipus de persones.

Després del gran èxit a "Incendis", del dramaturg Wajdi Mouawad, Raimon Molins ha decidit traduir, produir i dirigir "Litoral", que presenta al Teatre Romea de Barcelona.

I per acabar, la novel·la de la sabadellenca, Eulàlia Solé, "Ulls de Gel", i ja ha començat escriure la continuació.

veure més sobre "Continuarà - 7/05/2013" veure menys sobre "Continuarà - 7/05/2013"
Programes complets (116)
Clips

Els últims 1.327 programes de Continuarà...

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios