Cinc dies a.. | El port de Barcelona (part 1)- RTVE.es
Cinc dies a...  El Port de Barcelona (part 1)

Pel Port de Barcelona hi passen el 70 per cent de les exportacions de Catalunya. És un motor de l'activitat econòmica de la Mediterrània i d'Europa....

Disponible hasta 21-02-2222

25/05/2020 00:24:26
Recomendado para todos los públicos
El Port de Barcelona (part 1) El Port de Barcelona (part 1)
El Port de Barcelona (part 1) 00:24:26 25/05/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Pel Port de Barcelona hi passen el 70 per cent de les exportacions de Catalunya. És un motor de l'activitat econòmica de la Mediterrània i d'Europa. I més enllà del tràfic de mercaderies, el port de Barcelona és, també, un port de pescadors, de passatgers, de creuers, de iots de luxe, d'activitat turística i esportiva. És una gran comunitat portuària.

No n'hi havia prou amb un 'Cinc dies a...' per mostrar la complexa activitat del dia a dia del Port de Barcelona, ara que acaba de fer 150 anys, el reportatge s'ha dividit en dos programes. En aquesta primera part veureu unes quantes peces d'un gran mosaic. Entre moltes altres coses, ens apropem al treball dels submarinistes que reparen els vaixells, pugem a un remolcador, us mostrem el treball de les grues de més de 50 metres d'alçada de la terminal BEST (Barcelona Europe South Terminal), veureu l'activitat dels pescadors de sardines i seitó, com treballen els agents de duanes, els estibadors i la policia portuària.

L'activitat portuària és molt diversa però les aigües del port, cada dia més netes, fan de lligam de tota aquesta complexitat.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán