Cinc Dies A - L'estació d'esquí Vall de Boí Taüll
Cinc dies a...  L'estació d'esquí Vall de Boí Taüll

Lliscar per la neu amb l’ajuda dels esquís i els pals o fent surf de neu és una activitat plena de sensacions. A les estacions d’esquí hi ha...

Disponible hasta 21-02-2222

20/11/2018 00:24:25
Recomendado para todos los públicos
L'estació d'esquí Vall de Boí Taüll L'estació d'esquí Vall de Boí Taüll
L'estació d'esquí Vall de Boí Taüll 00:24:25 20/11/2018

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para todos los públicos
Sinopsis

Lliscar per la neu amb l’ajuda dels esquís i els pals o fent surf de neu és una activitat plena de sensacions. A les estacions d’esquí hi ha multituds de tasques desconegudes i de persones que ho fan possible.

Ho hem anat a veure a Boí Taüll, l’estació d’esquí més alta del Pirineu català. Durant cinc dies hem vist com es gestiona una estació d’esquí.

Hi ha qui fa neu amb els canons barrejant aigua i aire, qui prepara amb molta cura les pistes, qui facilita els accessos quan la meteorologia és adversa, qui lloga material, qui s’encarrega dels remuntadors, qui ho repara tot i qui gestiona els hotels i restaurants propers a les pistes.

L'activitat econòmica tradicional de la Vall de Boí estava basada en la ramaderia però en els darrers vint-i-cinc anys el turisme ha esdevingut la principal activitat econòmica de la vall. Les ermites romàniques i la pista de Boí Taüll n’han estat els grans motors d’aquest canvi.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad
Idiomas
Catalán