Cims -  Edurne Pasabán a la Vall d'Aran
Cims  Edurne Pasabán

Edurne Pasabán és una alpinista basca coneguda arreu per haver estat la primera dona en escalar les 14 muntanyes amb més de vuit mil metres. La...

20/03/2013 00:28:10
Edurne Pasabán Edurne Pasabán
Edurne Pasabán 00:28:10 20/03/2013
Sinopsis

Edurne Pasabán és una alpinista basca coneguda arreu per haver estat la primera dona en escalar les 14 muntanyes amb més de vuit mil metres. La major part de les seves ascensions han estat recollides pel programa de TVE Al filo de lo imposible i així l'Edurne ha esdevingut una alpinista mediàtica i cèlebre. Ha viscut durant molts anys a Catalunya i és una enamorada de la Vall d'Aran. Entén perfectament el català i, fins i tot el parla una mica.

Havíem convidat l'Edurne a pujar un cim a la Vall d'Aran, però ens hem trobat amb la nevada més contundent dels darrers 15 anys. Paradoxalment, serà el primer programa de "Cims" en que no farem un cim. Si la muntanya no vol... ja pots tenir al teu costat una bona alpinista que no pujaràs! "Un alpinista es bueno cuando realmente sabe darse la vuelta" diu l'Edurne, "y no es fácil... has trabajado mucho para llegar allí pero hay que tener valor para decir ... me doy la vuelta!". Però no deixarem passar l'oportunitat de fer una bona excursió amb l'Edurne recorrent el camí ral des de Salardú fins Bagergue, el poble més alt de la comarca aranesa. Anem coneixent a l'Edurne una mica més. "De mí me gustaría cambiar muchas cosas" sobre todo el pronto que tengo, la mala leche que tengo". És una dona amb caràcter, vaja.

Ficha técnica
Dirigido por
Cesc Tomàs
Géneros
Deportes
Idiomas
Catalán