www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/
  • A la meva llista
  • Als meus favorits
  • Ullastret, Empúries, Tàrraco, Bovalar i El Born Centre de Cu

  • Compartir en Facebook Facebook
  • Compartir en Twitter Twitter

Carràrius - Ullastret, Empúries, Tàrraco, Bovalar i El Born Centre de Cultura i Memòria

28 gen. 2020

Carràrius utilitza la imaginació per traslladar-nos a temps passats. A Ullastret coneixerem com era la vida dels nostres avantpassats ibers, com s'organitzaven les seves ciutats i quins enigmes sobre aquesta cultura encara no han estat resolts pels historiadors.

A Empúries trobarem un cas únic: una polis grega adossada a una ciutat romana, on podrem comparar els models urbans de les dues cultures clàssiques que més han influït a la societat occidental.

Seguint amb l'Imperi Romà visitarem el Passeig Arqueològic de Tarragona, la ciutat que durant una època va ser capital de l'Imperi més influent al continent Europeu.

Al llindar de l'edat clàssica i l'edat mitjana trobem autèntiques joies que han quedat aturades en el temps, com el jaciment arqueològic visigòtic del Bovalar, un poblat únic descobert fa poc més de cinquanta anys, que va arribar a ser utilitzat com a trinxera durant la guerra civil quan encara es desconeixia la seva existència.

Per acabar aquest viatge pels carrers que ja no ho són visitarem un altre recinte que va quedar intacte a causa de les represàlies d'un conflicte bèl·lic: El Born Centre de Cultura i Memòria. Aquest jaciment únic a Europa té molts secrets per descobrir i un munt de dades per conèixer, que ens faran viure en primera persona com era la vida a la Barcelona del 1700.

veure més sobre "Carràrius - Ullastret, Empúries, Tàrraco, Bovalar i El Born Centre de Cultura i Memòria " veure menys sobre "Carràrius - Ullastret, Empúries, Tàrraco, Bovalar i El Born Centre de Cultura i Memòria "
Programes complets (26)

Els últims 26 programes de Carràrius

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios

L'administrador de la pàgina ha decidit no mostrar els comentaris d'aquest contingut en compliment de les Normes de participació

comentarios.nopermitidos