Carràrius | Begues, Tossa de mar, Pratdip, Arenys de Mar i Palamós
Carràrius  Begues, Tossa de mar, Pratdip, Arenys de Mar i Palamós

A  Carràrius viatgem a les poblacions de Begues, Tossa de mar, Pratdip, Arenys de Mar i Palamós. A Begues caminem carrers molt importants per a la...

Disponible hasta 21-02-2222

03/03/2020 00:24:43
Begues, Tossa de mar, Pratdip, Arenys de Mar i Palamós Begues, Tossa de mar, Pratdip, Arenys de Mar i Palamós
Begues, Tossa de mar, Pratdip, Arenys de Mar i Palamós 00:24:43 03/03/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Sinopsis

A  Carràrius viatgem a les poblacions de Begues, Tossa de mar, Pratdip, Arenys de Mar i Palamós.

Begues caminem carrers molt importants per a la història de la vila, coneixem masies capaces de generar barris sencers i visitem la casa d'un famós sacaire, és a dir, un intèrpret del sac de gemecs. A Tossa de Mar veiem com una petita vila amb un fort llegat històric va veure's capgirada de la nit al dia amb l'arribada d'un equip de cine vingut directament de Hollywood. Pratdip ens serveix per emmarcar la novel·la 'Les històries naturals' de Joan Perucho i descobrim la figura dels dips, els únics éssers vampírics del folclore i de la literatura catalana.

Arenys de Mar, una altra vila literària gràcies al geni de Salvador Espriu, coneixem tradicions curioses, fàbriques amb història i torres de defensa camuflades entre els habitatges. Salvador Espriu va passar alguna temporada a Palamós. També hi van anar a buscar la inspiració altres escriptors, com Truman Capote, que va acabar una de les seves obres més aclamades en aquesta població marinera.

Idiomas
Catalán