Cafè d'idees - Josep Bou, Ousman Umar i Smart City World Congress | Cafè d'idees - RTVE Catalunya
Cafè d'idees  Josep Bou, Ousman Umar i Smart City World Congress

Cafè d'idees - Josep Bou, Ousman Umar i Smart City World Congress

Disponible hasta 01-01-2255

17/11/2020 01:55:15
Recomendado para mayores de 12 años
Josep Bou, Ousman Umar i Smart City World Congress Josep Bou, Ousman Umar i Smart City World Congress
Josep Bou, Ousman Umar i Smart City World Congress 01:55:15 17/11/2020

Disponible hasta: 01-01-2255 00:00:00

Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Gemma Nierga ha entrevistat Josep Bou. El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona ha criticat la gestió de la pandèmia per part de la Generalitat i del govern de Sánchez, i els responsabilitza de l'elevada xifra de morts.

A la tertúlia d'actualitat han participat Milagros Pérez Oliva i Rafa LópezEnric Álvarez, investigador del grup BIOCOM-CS de la UPC, ha explicat que l'evolució de la Covid-19 permet pensar en una reobertura progressiva a tota Europa. Catorze dies després de les eleccions als Estats Units, hem connectat amb Anna Bosch per saber quina és la situació ara que la victòria de Biden és ja definitiva.

Hem analitzat la crisi migratòria a Europa amb Ousman Umar, fundador i president de l'ONG 'Nasco Feeding Minds'. I hem parlat amb Ugo Valentí, director de Smart City World Congress sobre com han canviat les ciutats arran de la pandèmia i quins avenços tecnològics estan encara per arribar als entorns urbans. Queco Novell i Manu Simarro han analitzat des d'un punt de vista teatral l'actualitat política.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán