Cafè d'idees | Sergi Sabrià: "Volem una independència que no duri 8 segons" - RTVE Catalunya
Cafè d'idees  Sergi Sabrià: "Volem una independència que no duri 8 segons"

Sergi Sabrià reconeix que la proposta d'Esquerra "no és la més ràpida, ni la més 'guai'", però que volen aconseguiruna independència "que no duri...

02/03/2021 00:29:28
Recomendado para mayores de 12 años
Sergi Sabrià: "Volem una independència que no duri 8 segons" Sergi Sabrià: "Volem una independència que no duri 8 segons"
Sergi Sabrià: "Volem una independència que no duri 8 segons" 00:29:28 02/03/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Sergi Sabrià reconeix que la proposta d'Esquerra "no és la més ràpida, ni la més 'guai'", però que volen aconseguiruna independència "que no duri vuit segons". En una entrevista al Cafè d'idees amb Gemma Nierga, el vicesecretari general d'ERC insta a Junts per Catalunya a proposar una alternativa a la taula de diàleg.

En un altre sentit, el president en funcions del grup parlamentari d'Esquerra acusa el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, de no voler indultar als líders independentistes que són a la presó. El representant d'Esquerra assegura que, quan hi ha voluntat política, passen coses. Per ell, els presos estarien en llibertat si el president de l'Executiu ho volgués. En aquest sentit, reitera la seva negativa a arribar a acords de Govern amb el PSC. Sobre les converses amb la CUP, reconeix que hi ha un"compromís" per avançar en quatre punts sobre el model d'orde públic, però queno existeix un acord tancat. Sabrià insta als cupaires a involucrar-se en la governabilitat, i assegura que estan contents amb el camí de les converses.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán