Cafè d'idees | Santiago García: "Si no s'ha resolt el teu recurs, t'has de presentar a la mesa" - RTVE Catalunya
Cafè d'idees  "Si no s'ha resolt el teu recurs, t'has de presentar"

El president de la Junta Electoral de Zona de Barcelona, Santiago García, reconeix que la majoria d'al·legacions a formar part d'una mesa electoral...

12/02/2021 00:29:55
Recomendado para mayores de 12 años
"Si no s'ha resolt el teu recurs, t'has de presentar" "Si no s'ha resolt el teu recurs, t'has de presentar"
"Si no s'ha resolt el teu recurs, t'has de presentar" 00:29:55 12/02/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

El president de la Junta Electoral de Zona de Barcelona, Santiago García, reconeix que la majoria d'al·legacions a formar part d'una mesa electoral aquest 14-F no es resoldran abans dels comicis. En una entrevista al Cafè d'idees de Gemma Nierga, explica que han rebut unes 10.000 al·legacions i que en falten per resoldre un 20%, entre 2.000 i 3.000. Reconeix que diumenge hi haurà molts recursos sense resoldre i recorda que, qui no tingui resposta, s'hi haurà de presentar per silenci administratiu.

García ha volgut enviar un missatge de tranquil·litat, assegurant que leseleccions del 14 de febrer a Catalunya es faran amb normalitat. El president de la Junta Electoral de Zona de Barcelona també assegura que no s'han comès massa errors resolent les peticions d'excusa, ja que ja havien previst unaallau d'al·legacions, i explica que a les meses que no s'hagin constituït diumenge, es votarà dimarts.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán