Cafè d'idees | Josep Bou: "O marxen ells del PP, o marxo jo"
Cafè d'idees  Bou: "O marxen determinades persones del PP, o marxo jo"

Josep Bou envia un ultimàtum al Partit Popular. En una entrevista al Cafè d'idees de Gemma Nierga, el portaveu del PP a l'Ajuntament de Barcelona...

03/03/2021 00:29:50
Recomendado para mayores de 12 años
Bou: "O marxen determinades persones del PP, o marxo jo" Bou: "O marxen determinades persones del PP, o marxo jo"
Bou: "O marxen determinades persones del PP, o marxo jo" 00:29:50 03/03/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Josep Bou envia un ultimàtum al Partit Popular. En una entrevista al Cafè d'idees de Gemma Nierga, el portaveu del PP a l'Ajuntament de Barcelona considera que els mals resultats electorals del PP al 14-F són "proporcionals a la feina feta", que s'ha fet una mala campanya i que el candidat Alejandro Fernández ha de treballar per un partit "unit". Bou diu que hi ha persones que "haurien de sortir immediatament del partit" i que, si no ho fan, marxarà ell. Assegura que en dues setmanes decidirà si abandona els populars: "Si veig que perdo el temps, me'n vaig del PP".

En un altre sentit, el portaveu titlla a Vox de "dreta pura" i no d'extrema dreta, i aposta per unaunió entre PP, Cs i Vox. Bou defensa que "seria de salut democràtica" que "el nacionalisme sortís de la Generalitat després de 40 anys", i assegura que si pogués votaria a Salvador Illa com a president de Catalunya. L'empresari creu que Esquerra aconseguirà liderar el nou Govern, però espera que no hi sigui la CUP: "Per l'amor de Déu, que no entri al Govern. Són uns 'trinxaires'".

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán