Cafè d'idees | Jaume Asens:"Un Govern d'ERC i Comuns, amb el suport del PSC. Aquesta fórmula m'agrada" - RTVE Catalunya
Cafè d'idees  Asens: "Un Govern ERC i Comuns, amb suport de PSC. M'agrada"

Jaume Asens reconeix que li agrada la fórmula d'un Govern d'ERC i els Comuns amb el suport del PSC des de fora. El president del Grup Parlamentari...

18/02/2021 00:30:30
Recomendado para mayores de 12 años
Asens: "Un Govern ERC i Comuns, amb suport de PSC. M'agrada" Asens: "Un Govern ERC i Comuns, amb suport de PSC. M'agrada"
Asens: "Un Govern ERC i Comuns, amb suport de PSC. M'agrada" 00:30:30 18/02/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Jaume Asens reconeix que li agrada la fórmula d'un Govern d'ERC i els Comuns amb el suport del PSC des de fora. El president del Grup Parlamentari d'Unidas Podemos al Congrés dels Diputats aposta per un govern d'esquerres i critica Salvador Illa per "enganyar a la gent" buscant una "investidura 'fake'", ja que "s'autoenganya quan pretén ser investit amb uns números que no donen". Sobre Junts per Catalunya, diu que s'hi volen entendre, però no poden formar part del mateix Govern, ja que "el projecte de país és molt diferent".

El representant dels Comuns critica els aldarulls posteriors a les protestes contra l'empresonament de Pablo Hasél, però creu que els disturbis no han de desenfocar l'origen del problema, i que l'empresonament del raper és "l'espurna que connecta amb altres malestars". Asens assegura que si fos per ells "els presos ja estarien en llibertat", però que formen part d'un govern de coalició, que els ritmes del PSOE els "exasperen" i que el ministre de Justícia últimament no li agrada el telèfon.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán