"Els indults no afavoriran la convivència"
Cafè d'idees  Carlos Carrizosa: "Els indults no afavoriran la convivència"

El president del grup parlamentari de Ciutadans creu que Sánchez assumeix el discurs de l'independentisme en la defensa de la concessió dels indults.

22/06/2021 00:30:51
Recomendado para mayores de 12 años
Carlos Carrizosa: "Els indults no afavoriran la convivència" Carlos Carrizosa: "Els indults no afavoriran la convivència"
Carlos Carrizosa: "Els indults no afavoriran la convivència" 00:30:51 22/06/2021
Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Carlos Carrizosa creu que el president Pedro Sánchez assumeix el discurs de l'independentisme en la concessió dels indults i les seves paraules en l'acte del Liceu. En una entrevista amb Gemma Nierga al Cafè d'idees, considera que l'independentisme va per davant, ja que "està guanyant totes les metes volants", i acusa Sánchez de convalidar "el cop a la democràcia del 2017". El president del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya, avança que impugnaran la concessió dels indults, ja que consideren que no afavoriran a la independència. Considera que tampoc aturaran a l'independentisme. Creu que Junqueras és qui es va carregar la convivència i, per això, no és la persona indicada per restaurar-la. L'acusa d'impulsar "entre plors" a Puigdemont. Recorda que Artur Mas va iniciar el Llibre blanc del Procés i considera que el president Rajoy també va donar ales a l'independentisme. Posa l'exemple de Kennedy amb els drets dels negres a Alabama per explicar la situació a Catalunya i creu que Sánchez fa concessions a gent que no és de fiar, en comptes de fer complir la constitució. I veu "un altre abús" de la presidenta del Parlament Laura Borràs demanant els números dels articles pels quals es demana la paraula, i adverteix que la següent serà diferent.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán