Carles Sans: "S'acaba Tricicle però jo encara no em veig fora dels escenaris"
Cafè d'idees  Carles Sans, actor i director de teatre i membre de Tricicle

Carles Sans, actor i director de teatre i membre del Tricicle

Disponible hasta 01-01-2255

25/11/2020 00:13:13
Recomendado para mayores de 12 años
Carles Sans, actor i director de teatre i membre de Tricicle Carles Sans, actor i director de teatre i membre de Tricicle
Carles Sans, actor i director de teatre i membre de Tricicle 00:13:13 25/11/2020

Disponible hasta: 01-01-2255 00:00:00

Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

El Tricicle rep aquest diumenge el Premi Nacional de Cultura 2020 pels seus 40 anys de trajectòria. Carles Sans diu que estan molt contents, però lamenten que a Catalunya hagi tardat tant a arribar un reconeixement a la seva feina. Amb simpatia comenta: “Sembla que per aconseguir-ho t’has de morir o t’has de retirar, hem optat per la segona”.

La pandèmia va interrompre la gira de ‘HITS’, el seu espectacle de comiat. I tot i que no hi ha res concret, Sans ha avançat que quan la situació ho permeti, la intenció és fer una funció única i extraordinària en un espai emblemàtic per poder dir adéu d’una manera especial.

Actualment Carles Sans gaudeix amb una nova aventura professional en solitari, ‘Per fi sol’. “M’agrada molt actuar i no em veia encara fora dels escenaris”. Segons ha explicat, es tracta d’un monòleg basat en anècdotes viscudes durant els quaranta anys del Tricicle. L'actor confessa que és tot un repte personal, però que s'hi està trobant molt a gust.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán