Cafè d'idees - Carles Riera, Dr.Antoni Trilla i operació Volhov | Cafè d'idees - RTVE Catalunya
Cafè d'idees  Carles Riera, Dr.Antoni Trilla i operació Volhov

Cafè d'idees - Carles Riera, Dr.Antoni Trilla i operació Volhov

Disponible hasta 21-02-2222

29/10/2020 01:55:10
Recomendado para mayores de 12 años
Carles Riera, Dr.Antoni Trilla i operació Volhov Carles Riera, Dr.Antoni Trilla i operació Volhov
Carles Riera, Dr.Antoni Trilla i operació Volhov 01:55:10 29/10/2020

Disponible hasta: 21-02-2222 23:00:00

Recomendado para mayores de 12 años
Sinopsis

Gemma Nierga ha entrevistat Carles Riera. El diputat de la CUP al Parlament ha denunciat que l’operació Volhov “és una operació mediàtica construïda per la Guàrdia Civil i les clavegueres de l’Estat”.

A la tertúlia d’actualitat han participat Toni Aira i Montserrat Nebrera. Hem analitzat l’evolució de la pandèmia amb el Dr. Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l’Hospital Clínic. Hem conegut la proposta del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona de realitzar testos ràpids als seus establiments per alleugerir la pressió de l'atenció primària.

Hem connectat amb els corresponsals de TVE a París i a Berlín per conèixer les restriccions aplicades per Macron i Merkel. I aprofundim en la coneguda com ‘operació Volhov' amb el periodista Toni Muñoz.

Hem comentat les últimes notícies culturals amb Víctor Amela. I Xavier Sardà ens ha avançat que a l‘Obrim fil’ d’aquest dijous debatran sobre els diferents interrogants al voltant de la segona onada de la Covid, com la possibilitat d’un segon confinament.

Ficha técnica
Géneros
Información y actualidad, Cataluña
Idiomas
Catalán